نحوه ی خصوصی کردن گروه عمومی در اندروید آی گپ

برای این کار باید بر روی نوار بالایی که نام گروه نوشته شده است کلیک کنیم تا صفحه ی منو که مربوط به تنظیمات گروه عمومی ما است نمایش داده شود.

در گوشه ی بالا سمت راست صفحه آیکون سه نقطه را مشاهده می کنید با کلیک روی آن دو گزینه نمایش داده می شود ،گزینه دوم تبدیل به گروه خصوصی را انتخاب کنید تا صفحه ای برای اطمینان از خصوصی سازی گروهتان نمایش داده شود.

با انتخاب گزینه تایید وارد صفحه گروه می شوید که نام شما به عنوان سازنده، اعضای اضافه شده به گروه و نیز تبدیل شدن آن به یک گروه خصوصی نمایانگر خواهد شد.

 

 

ترفندهای اتاق گفت وگو (گروه و کانال) در آی گپ

مهمترین مزیت نرم افزار پیام رسان آی­ گپ این است که شماره تلفن شما برای هیچ عضو دیگری نمایش داده نمی­ شود مگر آن­که وی پیش از این شماره تلفن شما را در لیست مخاطبین خود ذخیره داشته باشد.

در اتاق­ های گفت­ وگوی آی­ گپ (گروه و یا کانال)، همهٔ اعضا می­ توانند عضو جدید به اتاق وارد کنند مگر آن­که فرد یا افراد مورد نظر پیش­تر توسط مالک و یا مدیر (یا ناظران) از اتاق گفت­ وگو حذف شده باشند.

همهٔ اعضا می­ توانند تاریخچهٔ گفت ­وگوهای هر اتاق گف ت­وگو (گروه و یا کانال) را پاکسازی نمایند. در صورتی­که عضوی از گروه یا کانال تاریخچه گفت­ وگو را پاک کند، فقط برای وی پاکسازی شده و نمایش داده نمی­ شود ولی برای اعضای دیگر همچنان قابل مشاهده است.

در گروه­ ها، چه خصوصی و چه عمومی، همهٔ اعضا می­ توانند پیغام ارسال کنند؛ ولی در کانا­ل­ ها اعم از خصوصی یا عمومی فقط اعضای دارای دسترسی می توانند عمل ارسال پیام را انجام دهند.

همهٔ اعضا هر زمان که بخواهند می­ توانند از اتاق گفت­ وگو خارج شوند، اما امکان ترک برای مالکان اتاق­ های گفت­ وگوی عمومی (کانال و یا گروه) وجود ندارد.

در گروه ها چه خصوصی و چه عمومی، هر عضو می­ تواند تنها پیام خودش را ویرایش نماید؛ درعین حال هیچ عضوی اجازهٔ ویرایش پیام عضو دیگر را ندارد حتی اگر مالک آن گروه باشد.

اما در کانال­ ها، هر فرد می­تواند تنها پیام خود و یا پیام یک سطح پایین­ تر از خود را ویرایش کند؛ مثلاً مدیر (ادمین) می­ تواند پست ناظر را ویرایش کند ولی ناظر نمی­ تواند تغییری بر روی پست مدیر (ادمین) یا مالک کانال ایجاد نماید.

تغییر وضعیت یک اتاق گفت­ وگو (هم گروه و هم کانال) از حالت خصوصی به عمومی و بالعکس تنها توسط مالک آن اتاق گفت­ وگو امکان­ پذیر است.

اضافه و حذف آواتار، ویرایش نام اتاق گفت­ وگو و همچنین توضیحات آن تنها توسط مالک و یا ادمین انجام ­پذیر می­ باشد.

تفاوت های کلی میان اتاق های گفت وگوی خصوصی و عمومی:

در نرم­ افزار پیام­ رسان آی­ گپ، هر کاربر می­ تواند نهایتاً پنج اتاق گفت­وگوی عمومی (گروه­های عمومی و یا کانال­های عمومی) ایجاد کرده و مالک آن­ها باشد. (برای مثال: سه کانال عمومی و دو گروه عمومی)

ایجاد کانال و گروه خصوصی در آی­ گپ محدودیتی ندارد.

اگر فردی مالک گروه و یا کانال خصوصی باشد، می­تواند گروه و یا کانال خود را ترک نموده بدون آن که تغییری در وضعیت آن اتاق گفت­وگو صورت گیرد؛ و اعضای آن­ها می­توانند به فعالیت خود ادامه دهند. لازم به ذکر است؛ هر­گاه مالک به گروه و یا کانال ترک شده‌ٔ خود بازگردد، بار دیگر وضعیت مالکیت وی به حالت پیشین خود باز­می­ گردد و همچنان مالک باقی خواهد ماند.

در­حالی­که وضعیت مالکیت گروه و یا کانال خصوصی مطابق با توضیحات فوق است، ولی در مورد گروه­ ها و کانال­ های عمومی نم ی­توان چنین گفت. بلکه مالک گروه و یا کانال­های عمومی صرفاً می­تواند آن اتاق گفت وگو را تخریب و برای همیشه پاک نماید.

در اتاق­ های گفت­ وگوی عمومی (گروه عمومی و کانال عمومی) تنها مالک و ادمین قادر به مشاهدهٔ لیست اعضا هستند.

ساختن گروه در نسخه اندروید آی گپ

روش ساخت گروه در نسخه اندروید آی گپ

ساخت چت گروهی: برای ساخت چت گروهی در نسخه ی اندروید آی گپ، آیکونی به صورت (سه خط) در گوشه ی بالا سمت راست قرار گرفته است.

با انتخاب آن صفحه ی منو باز شده و شما گزینه ای به نام گروه جدید را می بینید.

 

با انتخاب آن صفحه ای برای شما به نمایش در می آید که در آن تصویر، نام و توضیحی برای گروه درخواست می شود (البته در این میان تنها وارد کردن نام گروه الزامی می باشد).

برای انتخاب عکس، آیکون دایره شکلی که در بالای صفحه قرار گرفته است و علامت + روی آن نمایش داده شده را لمس کنید، در این صفحه ی باز شده شما می بتوانید عکس دلخواهتان را از مکان مورد نظر انتخاب کنید.

و برای اعمال کردن برش مورد دلخواه روی تصویر انتخابیتان از آیکون برش که در گوشه ی بالای سمت راست صفحه قرار گرفته استفاده کنید.

با لمس این گزینه کادر مربعی روی تصویر نمایش داده می شود که می توانید آن را جابه جا کرده و برش مورد دلخواهتان را انتخاب کنید و سپس برای اعمال این برش روی تصویر، آیکون نمایش داده شده در بالا صفحه سمت راست را لمس کنید و در نهایت تأیید را انتخاب نمایید تا تصویر بر روی کادر دایره شکل نمایش داده شود.

 

حالا نوبت به نام گروه است که می توانید اسم مورد نظرتان را بنویسید. در قسمت توضیحات اگر مطلبی لازم به توضیح است تایپ کنید در غیر اینصورت مد نظر داشته باشید که پر کردن این قسمت الزامی نیست. سپس گزینه ی گام بعدی را لمس نموده و به مرحله بعدی پیش روید.

در اینجا صفحه ای با اسامی مخاطبین شما برایتان نمایش داده می شود که شما میتوانید از میان آن ها کسانی را که میخواهید در گروه شما عضو باشند را انتخاب کنید و آیکون نمایش داده شده در گوشه ی سمت راست بالای صفحه را لمس کنید تا وارد صفحه ی اصلی چت گروه شوید که نام سازنده ی گروه، که نام شما است و نام اعضای گروه را روی صفحه مشاهده کنید .

 

اکنون می توانید بصورت گروهی با اعضای اضافه شده به گروهتان گپ بزنید.