ساخت کانال عمومی و خصوصی در نسخه وب آی گپ

آیکون سه خط در گوشه ی بالا سمت راست صفحه را انتخاب کنید تا صفحه ی منو باز شود.

گزینه ی کانال جدید را انتخاب نمایید تا صفحه ی مربوط به نام کانال و توضیحات نمایش داده شود (نوشتن توضیحات الزامی نیست).

نام کانال را نوشته و با انتخاب گزینه ی بعدی به صفحه ی دیگری وارد می شوید تا در آنجا نوع کانال خود را مشخص کنید دو گزینه برای شما به نمایش در می آید(کانال خصوصی،کانال عمومی).

کانال عمومی:

با انتخاب این گزینه صفحه شناسه ی کانال به نمایش در می آید و شما می توانید شناسه ای به تعداد حداکثر 32 کاراکتر و حداقل 5 کاراکتر (0-9  A-Z) را برای شناسه ی خوددر نظر بگیرید و تایید را انتخاب کنید این شناسه به عنوان آدرس کانال شما می باشد و شما می توانید با اضافه کردن @ به اول آن و فرستادن آن به گروه ها و دوستان خود آن ها را به کانال خود دعوت کنید.

کانال خصوصی: که با انتخاب این گزینه و تایید آن به صفحه ای وارد می شوید که در آن می توانید به افزودن عضو، ادمین، مدیر بپردازید با کلیک بر روی نام مخاطبین خود و قرار گرفتن در حالت انتخاب در پایین صفحه گزینه ی افزودن را انتخاب کنید تا کانال شما ساخته شده و وارد صفحه ی اصلی کانال خود بشوید.

و اما بعد از ساخت کانال و وارد شدن به صفحه ی اصلی چت نوبت به انتخاب عکس برای کانالتان می رسد برای انجام این کار بر روی نوار بالایی در نسخه ی وب که نام گروه نوشته شده است کلیک کرده تا صفحه ی منو کانال برای شما به نمایش در آید.

دکمه ی ویرایش اطلاعات را انتخاب کنید صفحه ی باز شده مکان قرار گیری عکس کانال شما را نمایش می دهد که با انتخاب نشانه ی دوربین می توانید مسیر انتخابی عکس کانال خود را انتخاب کنید و عکس را آپلود کنید.

بعد از آپلود عکس کادر مربعی بر روی تصویر شما نمایش داده می شود که این امکان را در اختیار کاربر قرار می دهد تا شما بتوانید کادر انتخابی از عکستان را برش بزنید و در نهایت با انتخاب گزینه ی برش و ارسال  و انتخاب آیکون ذخیره ، ویرایش تغییرات در کانال خود را نهایی کنید.

تبدیل کانال عمومی به خصوصی در نسخه اندروید آی گپ

برای این کار باید بر روی نوار بالایی که نام کانال نوشته شده است کلیک کنیم تا صفحه ی منو که مربوط به تنظیمات کانال عمومی ما است نمایش داده شود.

در گوشه ی بالا سمت راست صفحه آیکون سه نقطه را مشاهده می کنید با کلیک روی آن گزینه ای به نام تبدیل به کانال خصوصی نمایش داده می شود آن را انتخاب نمایید تا پیام تایید برای شما به نمایش در آید.

در صورت اطمینان از تبدیل کانال عمومی خود به خصوصی تایید را انتخاب نمایید تا کانال شما به خصوصی تبدیل گردد.

ساخت کانال در نسخه اندروید اپلیکیشن آی گپ

کانال چیست؟

با استفاده از این ابزار کاربران می توانند پیام های خود را بدون محدودیت در تعداد گیرنده به جمعیت های بسیار بزرگ ارسال کنند و دیگر لازم نیست گروه 5000 نفری بسازیم تا پیام خود را به دیگران برسانند کافی است که کانالی مانند کانال های خبری به صورت عمومی و اختصاصی، بدون محدودیت تعداد اعضا بسازید تا مخاطبین شما را جستجو  و در آن عضو شوند.

برای ساخت کانال در نسخه ی اندروید آی گپ، آیکونی به صورت (سه خط) در گوشه ی بالا سمت راست قرار گرفته است آن را انتخاب کنید تا صفحه ی منو برای شما باز شود.

گزینه ی کانال جدید را انتخاب کنید صفحه ای حاوی محل جای گذاری تصویر، نام کانال و توضیحات مربوط به کانال برای شما باز می شود.

برای آپلود کردن تصویر در این کادر بر روی آیکون + بروید و عکس دلخواهتان را از مکان موردنظر خود انتخاب کنید.

بعد از انتخاب تصویر، با لمس آیکون در نظر گرفته شده در گوشه ی بالا سمت راست تصویر به برش کادر دلخواهی در  تصویرتان بپردازید.

و در آخر آیکون بالای عکس سمت راست را بزنید تا تصویر در کادر مورد نظر آپلود شود و با نوشتن نام کانال (نوشتن توضیحات برای کانال ضرورتی ندارد) به گام بعدی بروید.

و کانال دلخواه خود را (عمومی،خصوصی) انتخاب نمایید.

کانال عمومی : همه ی کاربران می توانند با جست و جوی نام کانال شما آن را پیدا کرده و در آن عضو شوند.

که با انتخاب این آیکون اطلاعات مربوط به اکانت برای شما باز شده، شما می توانید نام دلخواهی خود را از یک تا 32 کاراکتر (A-Z   0_9 ) نوشته و به گام بعدی بروید.

کانال خصوصی:تنها کسانی که شما دعوت کنید قادر به مشاهده ی مطالب هستند.

در اینجا تنها با انتخاب این آیکون وارد گام بعدی می شوید.

بعد از این مرحله وارد صفحه ی مخاطبین خود می شوید و با لمس اسامی دوستانتان آن ها را انتخاب نمایید و در اخر آیکون تایید در گوشه ی بالا سمت راست صفحه را لمس کرده تا صفحه ی اصلی کانال برای شما باز شود.

ترفندهای اتاق گفت وگو (گروه و کانال) در آی گپ

مهمترین مزیت نرم افزار پیام رسان آی­ گپ این است که شماره تلفن شما برای هیچ عضو دیگری نمایش داده نمی­ شود مگر آن­که وی پیش از این شماره تلفن شما را در لیست مخاطبین خود ذخیره داشته باشد.

در اتاق­ های گفت­ وگوی آی­ گپ (گروه و یا کانال)، همهٔ اعضا می­ توانند عضو جدید به اتاق وارد کنند مگر آن­که فرد یا افراد مورد نظر پیش­تر توسط مالک و یا مدیر (یا ناظران) از اتاق گفت­ وگو حذف شده باشند.

همهٔ اعضا می­ توانند تاریخچهٔ گفت ­وگوهای هر اتاق گف ت­وگو (گروه و یا کانال) را پاکسازی نمایند. در صورتی­که عضوی از گروه یا کانال تاریخچه گفت­ وگو را پاک کند، فقط برای وی پاکسازی شده و نمایش داده نمی­ شود ولی برای اعضای دیگر همچنان قابل مشاهده است.

در گروه­ ها، چه خصوصی و چه عمومی، همهٔ اعضا می­ توانند پیغام ارسال کنند؛ ولی در کانا­ل­ ها اعم از خصوصی یا عمومی فقط اعضای دارای دسترسی می توانند عمل ارسال پیام را انجام دهند.

همهٔ اعضا هر زمان که بخواهند می­ توانند از اتاق گفت­ وگو خارج شوند، اما امکان ترک برای مالکان اتاق­ های گفت­ وگوی عمومی (کانال و یا گروه) وجود ندارد.

در گروه ها چه خصوصی و چه عمومی، هر عضو می­ تواند تنها پیام خودش را ویرایش نماید؛ درعین حال هیچ عضوی اجازهٔ ویرایش پیام عضو دیگر را ندارد حتی اگر مالک آن گروه باشد.

اما در کانال­ ها، هر فرد می­تواند تنها پیام خود و یا پیام یک سطح پایین­ تر از خود را ویرایش کند؛ مثلاً مدیر (ادمین) می­ تواند پست ناظر را ویرایش کند ولی ناظر نمی­ تواند تغییری بر روی پست مدیر (ادمین) یا مالک کانال ایجاد نماید.

تغییر وضعیت یک اتاق گفت­ وگو (هم گروه و هم کانال) از حالت خصوصی به عمومی و بالعکس تنها توسط مالک آن اتاق گفت­ وگو امکان­ پذیر است.

اضافه و حذف آواتار، ویرایش نام اتاق گفت­ وگو و همچنین توضیحات آن تنها توسط مالک و یا ادمین انجام ­پذیر می­ باشد.

تفاوت های کلی میان اتاق های گفت وگوی خصوصی و عمومی:

در نرم­ افزار پیام­ رسان آی­ گپ، هر کاربر می­ تواند نهایتاً پنج اتاق گفت­وگوی عمومی (گروه­های عمومی و یا کانال­های عمومی) ایجاد کرده و مالک آن­ها باشد. (برای مثال: سه کانال عمومی و دو گروه عمومی)

ایجاد کانال و گروه خصوصی در آی­ گپ محدودیتی ندارد.

اگر فردی مالک گروه و یا کانال خصوصی باشد، می­تواند گروه و یا کانال خود را ترک نموده بدون آن که تغییری در وضعیت آن اتاق گفت­وگو صورت گیرد؛ و اعضای آن­ها می­توانند به فعالیت خود ادامه دهند. لازم به ذکر است؛ هر­گاه مالک به گروه و یا کانال ترک شده‌ٔ خود بازگردد، بار دیگر وضعیت مالکیت وی به حالت پیشین خود باز­می­ گردد و همچنان مالک باقی خواهد ماند.

در­حالی­که وضعیت مالکیت گروه و یا کانال خصوصی مطابق با توضیحات فوق است، ولی در مورد گروه­ ها و کانال­ های عمومی نم ی­توان چنین گفت. بلکه مالک گروه و یا کانال­های عمومی صرفاً می­تواند آن اتاق گفت وگو را تخریب و برای همیشه پاک نماید.

در اتاق­ های گفت­ وگوی عمومی (گروه عمومی و کانال عمومی) تنها مالک و ادمین قادر به مشاهدهٔ لیست اعضا هستند.