محدودیت چت بعد از نفر دهم در آی گپ

در برنامه پیام رسان آی گپ به راحتی می توانید به میزان دلخواه چت های دونفره و گروهی داشته باشید. اما گاهی شاید با محدودیتی برای چت مواجه شوید بدین صورت که اگر با ۱۰ نفر از کاربران آی گپ که این ۱۰ نفر از مخاطبان و دوستان شما نباشند گفتگو کنید، به مدت ۲۴ ساعت باید منتظر و سپس با نفر یازدهم به گفتگوی خود ادامه دهید. فراموش نکنید این محدودیت فقط برای مخاطبینی است که در لیست مخاطبان نباشند و شما از طریق شناسه کاربری شان در حال گفتگو با ایشان هستید. بنابراین اگر قصد ارسال پیامی برای چندین کاربر را دارید و هیچ کدام از این کاربران مورد نظر در لیست مخاطبانتان ذخیره نشده اند، تا نفر دهم می توانید این کار را انجام دهید و برای ارسال پیام به نفر یازدهم باید ۲۴ ساعت منتظر بمانید و مجدداً تلاش نمایید.

این عملکرد می تواند به عنوان بخشی از امنیت آی گپ را برای شما در نظر بگیرد.

تبدیل چت دونفره به چت گروهی در نسخه اندروید آی گپ

تبدیل چت دونفره به چت گروهی

یکی دیگر از قابلیت های آی گپ تبدیل چت های دونفره به چت های گروهی است و آن را زمانی می توان بسیار کاربردی و کارآمد دانست که حین گفت گو با یک مخاطب بخواهید با افزودن مخاطبین دیگر آن گفتگو را به یک چت گروهی تبدیل کرده و با چندین نفر به گفتگو بپردازید و همچنین پیام های ارسالی پیش را با سایرین به اشتراک بگذارید.

برای عملی کردن این موضوع، پس از ورود به صفحه چت با یکی از مخاطبین و حین گفتگو با وی، ابتدا آیکون سه نقطه در گوشه بالا سمت راست صفحه را لمس کرده تا گزینه های متعدد مربوط به تنظیمات چت را ببینید.

 

با انتخاب گزینه «انتقال گفتگو به گروه»، اکنون برنامه تأیید شما را نیاز دارد تا بتواند محیط این چت را به محیطی برای چت چندنفره تبدیل کند. با اطمینان از این موضوع و زدن گزینه «تأیید» صفحه جدیدی برای شما نمایش داده می شود که بایستی مطابق با مراحل ساخت گروه برای آن نام و در صورت تمایل توضیحاتی را بنویسید.

همچنین در این صفحه دایره ای با علامت + در مرکز مشاهده میکنید که می توانید برای گروه جدیدتان نماد تصویری هم انتخاب و سپس ذخیره نمایید. برای این کار می توانید با لمس علامت + در مرکز دایره سبزرنگ عکسی از گالری دستگاه انتخاب کنید یا همان لحظه با دوربین گوشی خود عکس گرفته و برای تصویر پروفایل گروه ذخیره نمایید. وقتی عکسی از میان گالری شما انتخاب می شود بلافاصله در کادر مربعی شکلی پدیدار شده تا بتوانید در صورت تمایل پس از تنظیم آن اعم از چرخاندن تصویر یا انتخاب بخشی از آن آیکون CROP را لمس کرده تا تصویر انتخابی به عنوان نماد گروه در دایره سبز رنگ قرار گیرد.

 

در این میان تنها گزینه ی اجباری نام گروه است که حتماً باید اسمی برای آن در نظر گرفته شود. تصویر پروفایل و توضیحات مربوط به گروه مواردی اختیاری هستند که در صورت عدم تمایل به انتخاب و ذخیره توضیحات و عکس میتوانید تنها با انتخاب نام گروه و لمس «گام بعدی» به صفحه افزودن عضو هدایت شوید.

در صفحه جدید لیست مخاطبان را میبینید که با انتخاب هر کدام و لمس نام آن (آنها) علامت تیک سبز رنگ را در کنار نامشان مشاهده خواهید نمود. پس از انتخاب اعضا علامت تیک در گوشه بالا سمت راست صفحه را لمس کرده تا نهایتاً به صفحه چت گروه منتقل شوید.

 

هم اینک گروه ایجاد شده گروهی خصوصی می باشد که در صورت تمایل و به کمک توضیحات مربوط به تبدیل گروه خصوصی به گروه عمومی یا از طریق کلیک بر (اینجا) می توانید آن را به گروهی عمومی تغییر دهید.