skip to Main Content

حذف دو طرفه پیام در اندروید آی گپ

برخی اوقات پس از ارسال پیام پشیمان می شویم و می خواهیم پیام ارسالی را حذف کنیم. تا امروز در چنین شرایطی حذف پیام تأثیر چندانی نداشت، چراکه حذف آن تنها برای ارسال کننده کننده معنا داشت و گیرنده به محض ورود به حساب کاربری از پیام دریافتی مطلع میشد. این درحالی است که آی گپ با اضافه کردن ویژگی جدید که حذف دوطرفه نام دارد امکانی را فراهم آورده تا حتی پس از ارسال پیام(ها) بتوانیم آن(ها) را هم برای ارسال کننده و هم برای دریافت کنندهٔ پیام حذف کنیم.
Back To Top
×Close search
جستجو