وضعیت ارسال و دیده شدن پیام ها در آی گپ

در پیام رسان آی گپ هر لحظه می توانید از وضعیت ارسالی یا دیده شدن پیام خود به مخاطب مطلع گردید. در این برنامهٔ کاربردی پیام شما در هر قالبی که باشد پس از ارسال شدن در یک قاب قرار می گیرد. در پایین قاب نزدیک به زمان ارسال آن تیک یا تیکهایی با دو رنگ مختلف به چشم می آید که هر کدام از آنها معنای مجزایی دارد.

زمانی که پیام از سمت شما ارسال می شود، ابتدا سرور آن را دریافت می کند تا بتواند ارتباط را با مخاطب برقرار نماید. در این حالت تنها یک تیک سیاه رنگ در پایین قاب پیام دیده می شود.

زمانی که سرور ارتباط را با مخاطب برقرار نمود می تواند پیامی که از سوی شما دریافت کرده بود را برای مخاطب نیز ارسال کند. در این حالت دو تیک سیاه رنگ در پایین قاب پیام به چشم می خورد.

و نهایتاً ممکن است تیک های به سرعت یا پس از زمانی به رنگ سبز درآیند. این تغییر رنگ حکایت از دیده شدن پیام شما توسط مخاطب دارد و می توانید مطمئن شوید که پیامتان توسط مخاطب دیده شده است. (در حالتی که پیام های صوتی ارسال کنید، اگر مخاطب آن را دیده و شنیده باشد هم تیک ها سبز رنگ و هم خط نمایشگر مدت زمان پیام سبزرنگ خواهد شد، اما در صورتیکه که پیام را ببیند ولی آن را نشنیده باشد، تنها دو تیک سبزرنگ می شوند ولی خط نمایشگر مدت زمان پیام همچنان به رنگ خاکستری است.)

در صورتیکه به جای تیک در پایین قاب پیام علامت ساعت را ببینید، بدین معناست که پیام در حال ارسال به سرور است و اگر بعد از مدتی هنوز این علامت به تیک سیاه رنگ تبدیل نشود یعنی ارتباط شما به عنوان نقطهٔ اول با سرور هنوز برقرار نشده است. در این حالت بهتر است از اتصال اینترنت خود اطمینان حاصل کنید.

نحوه ارسال مجدد یک پیام در نسخه وب آی گپ

طریقه ارسال مجدد پیام در وب

زمانی که شما پیامی را در گروه،کانال و یا از طریق دوستانتان دریافت کرده اید و قصد به اشتراک گذاری آن را با دوستانتان دارید بر روی پیام مورد نظر کلیک کنید تا پیام شما به حالت انتخاب درآید و سه گزینه پاسخ دادن، حذف، و ارسال نمایش داده شود.

برای فوروارد کردن پیام انتخابی خود بر روی گزینه ی ارسال کلیک کنید تا صفحه ی چت های شما نمایش داده شود.

شما می توانید بر روی نام فرد یا گروه دلخواهتان کلیک کنید و یا نام او را از نوار جستجو بیابید. با انتخاب نام انتخابی پیام شما در نوار متن او قرار داده می شود و با زدن دکمه ی ارسال، پیام شما ارسال می گردد.

نحوه ی ارسال دوباره ی یک پیام انتخاب شده در نسخه اندروید آی گپ

طریقه ی ارسال مجدد یک پیام در اندروید

زمانی که شما پیامی را در گروه،کانال و یا از طریق دوستانتان دریافت کرده باشید و قصد دارید آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید، انگشت خود را روی پیام مورد نظر نگه داشته تا به حالت انتخاب درآید و نشانه هایی در بالای صفحه فعال گردد؛

با انتخاب نشانه ی ارسال که به صورت فلش نمایش داده شده است، به صفحه لیست چت خود وارد می شوید

و با انتخاب نام فرد مورد نظر پیامتان در نوار متن او قرار داده می شود که  با زدن دکمه ی ارسال، پیام شما ارسال خواهد شد.