حذف دو طرفهٔ پیام در نسخه وب آی گپ

برخی اوقات پس از ارسال پیامی سریعاً از آن پشیمان می شویم. در چنین شرایطی می خواهیم پیش از دیده شدن پیغام آن را برای گیرنده حذف کنیم.
آی گپ در آخرین بروزرسانی خود قابلیتی اضافه کرده که از طریق آن می توان پیام ارسالی را هم برای فرستنده و هم برای گیرنده حذف کنیم.
پیش از این، حذف پیام تنها برای فرستنده امکان پذیر بود و عملاً برای گیرندهٔ پیام تأثیری نداشت.
بدین منظور ابتدا بر روی پیام ارسالی کلیک کرده و آیکون حذف پیام را انتخاب کنید.

سپس در دیالوگ باز شده تیک سوال مربوطه را بزنید تا پیام هم برای شما و هم برای دریافت کننده حذف شود.

این کار زمانی مؤثرتر واقع می شود که دریافت کننده هنوز پیغام را ندیده و نخوانده باشد.
توجه: فراموش نکنید تنها تا ۲ ساعت پس از ارسال پیام این قابلیت فعال می باشد. و با بعد از ۲ ساعت، حذف پیام برای گیرنده بی تأثیر خواهد بود.

شروع گفتگوی جدید در نسخه وب آی گپ

گفتگوی جدید

برای شروع گفتگویی جدید با دوستانتان آیکن نمایش داده شده در گوشه ی بالا سمت راست صفحه(سه خط) را انتخاب کنید تا منوی تنظیمات برای شما به نمایش در آید.

بر روی گزینه ی اول، گفتگوی جدید کلیک کنید تا صفحه ی مخاطبینتان باز شود و فرد دلخواه خود را انتخاب کنید تا وارد صفحه ی چت او شوید و مکالمات خود را آغاز کنید.

در صورتی که شما قصد شروع مکالمه ای را دارید که نام آن در لیست مخاطبین شما نمی باشد شما باید نام آن شخص را به مخاطبین خود اضافه کنید برای این کار زمانی که شما گزینه ی گفتگوی جدید را انتخاب می کنید و اسامی مخاطبین شما به نمایش در می آید.

در نوار پایینی صفحه ی باز شده بر روی گزینه ی ایجاد مخاطبی جدید کلیک کنید تا کادر جدید برای نوشتن شماره مخاطب مورد نظرتان و نام او برای شما به نمایش در آید.

بعد از اضافه کردن اطلاعات مورد نظر گزینه ی ذخیره را انتخاب کنید تا نام مخاطب شما در لیست مخاطبین شما اضافه شود و بعد با انتخاب نام او به صفحه ی چت او وارد شوید و مکالمات خود را آغاز نمایید.

تبدیل گروه عمومی به خصوصی در آی گپ وب

در آی گپ وب می توانید گروه هایی به صورت عمومی نیز داشته باشید. همانطور که از نام آن برمی آید به عنوان جمعی از عموم کاربران می توانید در فضایی همگانی جمع شده و با یکدیگر به گپ و گفت بپردازید. اما اگر می خواهید فضایی خصوصی داشته باشید و افراد و اعضای ناشناس را به جمع خود وارد نکنید می توانید گروهی را که به صورت عمومی ساخته اید با دنبال کردن مراحل زیر خصوصی نمایید.

نحوه ی خصوصی کردن گروه عمومی: برای این کار باید بر روی نوار بالایی که نام گروه نوشته شده است کلیک کنید تا صفحه ی منو که مربوط به تنظیمات گروه عمومی است نمایش داده شود.

سپس گزینه ای با نام «تبدیل به گروه خصوصی» به چشم میخورد که با انتخاب این گزینه گروه عمومی به گروه خصوصی تبدیل می شود و از این به بعد اعضا توسط مدیر می توانند به گروه اضافه شوند.

ایجاد گروه خصوصی در نسخه وب

ساختن گروه به صورت خصوصی

برای ساخت گروه خصوصی آیکون سه خط را که در گوشه ی بالا سمت راست صفحه است انتخاب نموده تا نوار منو باز شود.

گزینه ی «گروه جدید» را انتخاب کنید، با انتخاب این گزینه صفحه ای برای شما به نمایش در می آید که در آن نام و توضیحی برای گروه درخواست می شود (البته در این میان تنها وارد کردن نام گروه الزامی می باشد).

بعد از وارد کردن اسم گروه گزینه ی «بعدی» را انتخاب کرده تا صفحه ای از لیست مخاطبین برای شما به نمایش در آید.

با انتخاب افراد مورد نظر خود، و انتخاب گزینه ی ارسال چت گروه مورد نظر ساخته می شود.

 

گروه ساخته شده یک گروه خصوصی می باشد .

ساختن گروه آی گپ تحت وب

روش ساخت گروه در نسخه وب آی گپ

ساخت چت گروهی: برای ساخت چت گروهی در نسخه ی وب آی گپ، آیکونی به صورت (سه خط) در بالای صفحه قرار گرفته است.

با کلیک بر روی آن صفحه ی منو باز شده و شما گزینه ای به نام گروه جدید را مشاهده می کنید.

با انتخاب این گزینه صفحه ای برای شما به نمایش در می آید که در آن نام و توضیحی برای گروه درخواست می شود (البته در این میان تنها وارد کردن نام گروه الزامی می باشد).

بعد از وارد کردن اسم گروه گزینه ی بعدی را انتخاب کرده تا صفحه ای از لیست مخاطبین برای شما به نمایش درآید.

با انتخاب افراد مورد نظر خود، و انتخاب گزینه ی ارسال چت گروهی مورد نظر ساخته می شود.

و صفحه ی چت گروه برای شما به نمایش در می آید.

انتخاب عکس گروه نسخه وب آی گپ

برای انتخاب عکس روی نوار بالای صفحه که نام گروه نوشته شده کلیک کنید تا صفحه منو مربوط به تنظیمات گروه برای شما نمایش داده شود.

گزینه ی ویرایش گروه را انتخاب کنید.

شما در اینجا می توانید روی آیکون دوربین کلیک کنید و عکس دلخواهتان را از جای مورد نظر انتخاب کنید.

تصویر در کادر مورد نظر بارگذاری می شود و بر روی آن کادر مربع شکلی قرار گرفته که شما می توانید این کادر رو روی تصویر حرکت دهید و قسمتی از تصویر که مدنظرتان است را انتخاب کنید و در اخر برش و ارسال را انتخاب نمایید.

تصویر شما در کادر دایره ای نمایش داده شده و شما با انتخاب گزینه ذخیره می توانید به اصلاحات در گروه خاتمه دهید و وارد صفحه ی اصلی چت شوید.