skip to Main Content
حذف دو طرفهٔ پیام در نسخه وب آی گپ

حذف دو طرفهٔ پیام در نسخه وب آی گپ

برخی اوقات پس از ارسال پیامی سریعاً از آن پشیمان می شویم. در چنین شرایطی می خواهیم پیش از دیده شدن پیغام آن را برای گیرنده حذف کنیم.
آی گپ در آخرین بروزرسانی خود قابلیتی اضافه کرده که از طریق آن می توان پیام ارسالی را هم برای فرستنده و هم برای گیرنده حذف کنیم.
پیش از این، حذف پیام تنها برای فرستنده امکان پذیر بود و عملاً برای گیرندهٔ پیام تأثیری نداشت.
بدین منظور ابتدا بر روی پیام ارسالی کلیک کرده و آیکون حذف پیام را انتخاب کنید.

سپس در دیالوگ باز شده تیک سوال مربوطه را بزنید تا پیام هم برای شما و هم برای دریافت کننده حذف شود.

این کار زمانی مؤثرتر واقع می شود که دریافت کننده هنوز پیغام را ندیده و نخوانده باشد.
توجه: فراموش نکنید تنها تا ۲ ساعت پس از ارسال پیام این قابلیت فعال می باشد. و با بعد از ۲ ساعت، حذف پیام برای گیرنده بی تأثیر خواهد بود.

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
×Close search
جستجو