حذف دو طرفه پیام در اندروید آی گپ

برخی اوقات پس از ارسال پیام پشیمان می شویم و می خواهیم پیام ارسالی را حذف کنیم. تا امروز در چنین شرایطی حذف پیام تأثیر چندانی نداشت، چراکه حذف آن تنها برای ارسال کننده کننده معنا داشت و گیرنده به محض ورود به حساب کاربری از پیام دریافتی مطلع میشد.

این درحالی است که آی گپ با اضافه کردن ویژگی جدید که حذف دوطرفه نام دارد امکانی را فراهم آورده تا حتی پس از ارسال پیام(ها) بتوانیم آن(ها) را هم برای ارسال کننده و هم برای دریافت کنندهٔ پیام حذف کنیم.

برای حذف پیام بر روی پیام ارسالی ضربه زده و از میان گزینه ها، حذف را انتخاب کنید.

در این لحظه با زدن تیک می توانید پیام را برای خود و دریافت کننده حذف کنید. اما در صورتی که نخواهید پیام برای گیرنده حذف شود نیازی ب انتخاب گزینه نمایش داده شده در دیالوگ نیست.

 

فراموش نکنید زمانی می توانید پیام ارسالی خود را برای دریافت کننده نیز حذف کنید که تنها ۲ ساعت از ارسال آن گذشته باشد. پس از گذشت ۲ ساعت این کار امکان پذیر نخواهد بود و فقط پیام برای ارسال کننده حذف خواهد شد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *