نحوهٔ فعالسازی گزینهٔ “اطراف من” در پلتفرم اندروید آی گپ

بنا بر توضیحات پیشین و به سبب ارائه هر چه بهتر و بیشتر امکانات در آی گپ در نسخه های اخیر گزینه ای با عنوان “اطرافِ من” اضافه شده است تا شما کاربران گرامی بتوانید با استفاده از آن و تشخیص موقعیت مکانی سایر کاربران در اطراف خود، با افراد بیشتری آشنا شده و دوستان بیشتری بیابید.

به منظور فعالسازی این گزینه و استفاده از آن بهتر است از طریق شیوهٔ زیر اقدام نمایید.

در ابتدا از بروزرسانی نسخهٔ آی گپ در پلتفرم اندروید خود و نیز روشن کردن GPS گوشی تلفن همراهتان اطمینان یابید. سپس وارد منو شده و گزینهٔ “اطرافِ من” را انتخاب کنید.

توجه داشته باشید برای استفاده از این امکان، برنامه باید به GPS گوشی شما دسترسی داشته باشد. همچنین به منظور حفظ امنیت بیشتر برای کاربران مشاهدهٔ موقعیت هر کاربر به صورت پیش فرض غیرفعال است، که در ابتدا باید آن را روشن کرده و اطمینان خود را از ادامهٔ کار تأیید نمایید. (بر روی نقشه، افراد را تا شعاع ۵ کیلومتری خود می توانید ببینید؛ همچنین به سبب حفظ ایمنی افراد نمایش موقعیت آنها با خطای ۱۰۰ متر نشان داده می شود.)

پس از اعلام اطمینان خود از نمایش موقعیت مکانی برای سایر کاربرانی که نقشهٔ خود را فعال کرده اند، نقشه  بر روی صفحه نمایان شده و همچنین سایر کاربران را برای شما نشان می دهد (فراموش نکنید ممکن است همچنان کاربران دیگری در اطراف شما وجود داشته باشند اما بنا به تمایل خود نقشه خود را غیرفعال کرده باشند)

همچنین در بالای صفحه کادری خاکستری رنگ به چشم میخورد با عنوان “وضعیت شما”، که می توانید در این قسمت وضعیتی برای خود در نظر بگیرید و از کلمه، شکلک و یا جمله استفاده نمایید. نوشتهٔ شما در صورتی که بیش از ۴ خط شود غیر قابل قبول محسوب گردیده و تنها به اندازهٔ ۴ خط مجاز به نوشتن هستید.

زمانی که بخواهید با هر یک از کاربران نمایش داده شده بر روی نقشه ارتباط برقرار کنید می توانید بر روی نقطهٔ نمایش آن ضربه زده، تصویر پروفایل و وضعیت وی را مشاهده کنید و سپس با انتخاب آیکن تلفن یا گفتگو به صفحهٔ چت با او هدایت شوید یا تماس صوتی برقرار نمایید.

در سمت راست بالای صفحه آیکن سه نقطه را میبینید که با انتخاب آن منویی شامل ۳ گزینه پدیدار میشود.

با زدن گزینهٔ اول یعنی “نمایش بصورت لیست”، لیست افراد نزدیک به خود را خواهید دید. (این لیست افرادی را نشان میدهد که نقشه خود را فعال کرده اند و تا شعاع ۲۵ کیلومتری شما قرار دارند.)

گزینهٔ دوم بروزرسانی دستی است که هر گاه بخواهید در فواصل زمانیِ زیرِ ۱ دقیقه نقشه و نمایش افراد بر روی آن را بروزرسانی کنید می توانید از آن استفاده نمایید. (لازم به ذکر است برنامه به صورت خودکار در هر دقیقه و یا با تغییر موقعیت شما در بیش از ۵ متر نمایش نقشه را بروزرسانی میکند.)

و گزینهٔ سوم که غیرفعالسازی می باشد، در واقع این قابلیت را برای شما غیرفعال می کند. با انتخاب این گزینه قابلیت “اطرافِ من” غیرفعال خواهد شد. (این گزینه به این معناست که نه تنها نمایش موقعیت شما برای سایرین غیرفعال می شود بلکه سایر کاربران نیز نه بر روی نقشه و نه در لیست افراد برای شما قابل مشاهده اند.)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *