قابلیت “اطرافِ من” در نسخه های اندروید آی گپ

ورود آی گپ به بازار بعنوان پیام رسان امنِ ایرانی و استقبال خوبِ کاربران داخلی و خارجی، توسعه دهندگان را بر آن داشت تا هر روز به قابلیت های جدید و کاربردی ترِ مناسب با فضای برنامه بیاندیشند که شما کاربران عزیز بتوانید نهایت بهره را ببرید.

قابلیت جدیدی که طبق پیش بینی برنامه نویسان و توسعه دهندگان در روز سه شنبه مورخ ۹۶/۰۵/۱۷ به سایر ویژگی ها اضافه خواهد شد با نامِ “اطرافِ من” قابل دسترسی است که قطعاً کاربرد و فواید بسیاری برای شما خواهد داشت.

در ابتدا، لازم به ذکر است که این قابلیت با GPS سیستم شما عمل خواهد کرد؛ بنابراین پیش از هر چیز، با ورود به قسمت تنظیمات گوشی خود GPS را فعال نمایید. سپس وارد برنامهٔ آی گپ شده و گزینهٔ “اطرافِ من” را انتخاب و نقشهٔ مربوطه را روشن کنید. به منظور حفظ امنیت کاربران، نقشه به صورت پیش فرض برای همه غیرفعال است و با روشن کردن آن، موقعیت شما برای آی گپی هایی که نقشهٔ خود را نیز روشن کرده اند، قابل مشاهده خواهد بود.

همچنین حین استفاده از برنامه، در صورتی که به هر دلیلی از برنامه خارج شوید یا آن را ببندید، موقعیتِ شما بر روی نقشه برای سایرین غیرقابل تشخیص خواهد بود؛ اما تا زمانی که در حال کار با برنامه باشید یا آن را در بک گراند گوشیِ خود حفظ نمایید، موقعیت شما همواره فعال است و می توانید از آن استفاده کنید.

اطرافِ من

قابلیت جدید آی گپ در نسخه های اندروید همانطور که از نامش برمی آید، این امکان را به شما می دهد که بتوانید کاربران دیگری که در اطرافِ شما قرار دارند شناسایی کرده و با یافتنِ دوستان جدیدِ آی گپی بیشتر گپ بزنید. این قابلیت در هر دقیقه یک بار و یا با هر جابجاییِ بیش از ۵ متر موقعیت کاربر را به صورت خودکار بروز رسانی می کند.

همانطور که منظور از شناسایی، تنها دسترسی به صفحهٔ چتِ کاربر می باشد، “اطرافِ من” نیز تنها شعاع ۵ کیلومتریِ شما را نشان می دهد و با فرض اینکه در مرکز دایره ای قرار گرفته باشید (بصورتی که قطر دایره را ۱۰ کیلومتر در نظر میگیریم) کاربرانی که از هر طرف تا شعاع ۵ کیلومتری نقشه های خود را روشن کرده اند را می توانید بیابید و با ورود به صفحهٔ چت آغازگر آشنایی با یکدیگر باشید.

این قابلیت به شما اجازه می دهد برای خود وضعیتی در نظر بگیرید و مادامی که سایرین بخواهند با شما گپ بزنند وضعیت شما را ببینند.

 

کاربران عزیز نگران امنیت موقعیت خود نباشید، تنها با روشن کردن نقشه موقعیت شما برای اطرافیانتان قابل مشاهده می شود؛ در صورت عدم تمایل می توانید آن را غیرفعال کنید. اما هیچ انتخابی مبنی بر اینکه شما موقعیت دیگران را ببینید و موقعیتِ شما برای دیگران مخفی بماند وجود ندارد.

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *