skip to Main Content
نحوه ارسال مجدد یک پیام در نسخه وب آی گپ

نحوه ارسال مجدد یک پیام در نسخه وب آی گپ

طریقه ارسال مجدد پیام در وب

زمانی که شما پیامی را در گروه،کانال و یا از طریق دوستانتان دریافت کرده اید و قصد به اشتراک گذاری آن را با دوستانتان دارید بر روی پیام مورد نظر کلیک کنید تا پیام شما به حالت انتخاب درآید و سه گزینه پاسخ دادن، حذف، و ارسال نمایش داده شود.

برای فوروارد کردن پیام انتخابی خود بر روی گزینه ی ارسال کلیک کنید تا صفحه ی چت های شما نمایش داده شود.

شما می توانید بر روی نام فرد یا گروه دلخواهتان کلیک کنید و یا نام او را از نوار جستجو بیابید. با انتخاب نام انتخابی پیام شما در نوار متن او قرار داده می شود و با زدن دکمه ی ارسال، پیام شما ارسال می گردد.

Back To Top
×Close search
جستجو