حریم خصوصی و تنظیمات بخش های آن در نسخه وب

حریم خصوصی در آی گپ و تنظیمات ان در نسخه وب

در بخش  “حریم خصوصی و امنیت” کاربران میتوانند تنظیمات مربوط به آن را مشاهده کرده و با توجه به نیازهای خود در آن تغییراتی ایجاد نمایند.
برای درسترسی به این قسمت وارد “تنظیمات” شده و گزینه ی “حریم خصوصی و امنیت” را انتخاب نمایید.

در صفحه ی  باز شده شاهد بخش “حریم خصوصی” هستیم که شامل گزینه هایی چون:

لیست افراد مسدود شده، چه کسی آواتارهای من را ببیند؟، چه کسی من را به کانال دعوت کند؟، چه کسی من را به گروه دعوت کند؟، آخرین بازدید، خود تخریبی، لیست جلسات؛

که هریک از اینها به تفصیل توضیح داده خواهد شد.

با کلیک کردن بر روی گزینه ی “بلاک لیست”، شاهد صفحه ای خواهیم بود که افراد بلاک شده را نمایش میدهد. لازم به ذکر است که افراد مسدود شده دیگر اجازه ی ارسال پیغام به کاربر را نخواهند داشت.

برای خارج کردن افراد از این  لیست کافیست روی “خارج کردن از لیست بلاک ها” کلیک نمایید.

 

چه کسی آخرین مشاهده من را ببیند ؟

یکی دیگر از امکاناتی که آی گپ در اختیار کاربران قرار داده این است که کاربر می تواند مشاهده ی وضعیت آنلاین بودن خود را به دلخواه تنظیم نماید.

پس از ورود به بخش تنظیمات و انتخاب گزینه ی “حریم خصوصی و امنیت”، گزینه ای با عنوان “چه کسی آخرین مشاهده من را ببیند؟” به چشم میخورد که میتوان از طریق آن تنظیمات مذکور را انجام داد.

اگر گزینه ی “همه” فعال باشد هرکس چه در لیست مخاطبین باشد چه نباشد میتواند تصویر کاربری شخص را مشاهده نماید.

در صورت فعال بودن گزینه ی “مخاطبین” تنها کسانی که در لیست مخاطبین کاربر ذخیره شده ان قادر به مشاهده تصویر آواتار هستند.

و در پایان گزینه “هیچکس” امکان دیده شدنِ تصویرِ آواتار را فقط به خود کاربر میدهد و بقیه قادر به مشاهده تصویر نخواهند بود.

 

چه کسی آواتارهای من را ببیند ؟

اگر کاربر بخواهد محدودیتی برای مشاهده تصویر کابری خود برای دیگران ایجاد نماید پیام رسانِ آی گپ این امکان را برای او فراهم آورده است.

برای این منظور وارد بخش تنظیمات شده و گزینه ی “حریم خصوصی و امنیت” را لمس نمایید، در این قسمت با انتخاب  گزینه ی “چه کسی آواتارهای من را ببیند؟” میتوان تغییرات مطلوب را اعمال نمود.

با لمس کردن این گزینه صفحه ای با عنوان “تنظیمات خصوصی” باز خواهد شد که براحتی می توان تغییرات مورد نظر برای این قسمت را ایجاد کرد.

در صورت فعال کردن گزینه ی “همه” در این قسمت هرکسی چه مخاطبین و چه کسانی که در لیست مخاطبین شما نیستند قادر به دیدن تصویر کاربری شما خواهند بود.

گزینه ی “مخاطبین من” دسترسی به تصویر کاربری را فقط برای مخاطبینِ ذخیره شده امکان پذیر می نماید.

و گزینه ی “هیچکس” باعث میشود تصویر کاربری چه برای مخاطبین و چه کسانی که در لیست مخاطبین کاربر نیستند غیر قابل دسترسی شود، و فقط خود کاربر قادر به مشاهده تصویر خود خواهد بود.

چه کسی من را به گروه دعوت کند ؟

کاربر میتواند برای جلوگیری از  ورود و اضافه شدن ناخواسته به گروه های مختلف در آی گپ تنظیمات دلخواه خود را اعمال نماید.

درست مثل روشی که برای کانال گفته شد وارد بخش تنظیمات شده و  گزینه ی “حریم خصوصی و امنیت” را انتخاب نمایید. در مرحله ی بعدی گزینه ی “چه کسی من را به گروه دعوت کند؟” میتواند این امکان را در اختیار کاربر قرار بدهد تا تغییرات و تنظیمات مطلوب را انجام دهد.

گزینه ی “همه” این قابلیت را به کاربر میدهد که هرکس (چه در لیست مخاطبین او باشد چه نباشد) بتواند اورا به عضویت گروه درآورد.

گزینه ی دوم “مخاطبین من” می باشد که با فعال کردن آن تنها مخاطبین ذخیره شده می توانند کاربر را به گروه دعوت کند.

در انتها با فعال کردن گزینه ی “هیچکس” کسی امکان دعوت به گروه  را نخواهد داشت.

 

چه کسی من را به کانال دعوت کند ؟

آی گپ در جدیدترین آپدیت خود تنظیمات امنیتی جدیدی به این پیام رسان اضافه کرده است. کاربر میتواند برای جلوگیری از  ورود و اضافه شدن ناخواسته به کانال های مختلف در آی گپ تنظیمات دلخواه خود را اعمال نماید.

بدین منظور وارد بخش تنظیمات شده و  گزینه ی “حریم خصوصی و امنیت” را انتخاب نمایید. در مرحله ی بعدی گزینه ی “چه کسی من را به کانال دعوت کند؟” میتواند این امکان را در اختیار کاربر قرار بدهد تا تغییرات و تنظیمات مطلوب را انجام دهد.

گزینه ی “همه” این قابلیت را به کاربر میدهد که هرکس (چه در لیست مخاطبین او باشد چه نباشد) بتواند اورا به عضویت کانال ها درآورد.

گزینه ی دوم “مخاطبین من” می باشد که با فعال کردن آن تنها مخاطبین ذخیره شده می توانند کاربر را به کانال دعوت کند.

و در آخر با فعال کردن گزینه ی “هیچکس” کسی امکان دعوت به کانال را نخواهد داشت.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *