skip to Main Content
پاکسازی تاریخچه

پاکسازی تاریخچه

اگر میخواهید سوابق گفتگوی خود با یک شخص دیگر را به طورکامل پاک کنید در صفحه مکالمه در گوشه بالا سمت راست سه نقطه را لمس کنید …

و در منوی باز شده گزینه “پاک کردن تاریخچه” را انتخاب کنید .

توجه داشته باشید که پس از انجام این عمل، کلیه سوابق گفتگوی پاک شده در تمامی نسخه های آی گپ غیر قابل دسترس خواهد شد.

Back To Top
×Close search
جستجو