حذف دائمی حساب کاربری آی گپ در نسخه وب

اگر قصد دارید حساب کاربری خود را در نسخه وب آی گپ حذف کنید طبق مراحل زیر پیش بروید:

در گوشه ی بالا سمت راست صفحه، آیکون(سه خط) را میبینید با کلیک بر روی آن وارد منو شوید و گزینه ی تنظیمات را انتخاب نمایید.

صفحه ی نمایش داده شده صفحه ی کاربری شما می باشد که در بالای این صفحه آیکون(سه نقطه) را می بینید؛ با انتخاب آن صفحه ای باز می شود، که باید گزینه ی آخر یعنی “حذف حساب کاربری” را انتخاب نمایید.

با انتخاب این گزینه برای شما صفحه ای باز می شود و پرسیده می شود که آیا از پاک کردن حساب کاربری خود و حذف تمامی پیام ها، چت ها، کانال ها، مخاطبین و گروه های خود اطمینان دارید یا خیر. در صورت تأیید گزینه ی بعدی را انتخاب کنید.

اکنون با صفحه ای روبرو هستید که در آن برای تکمیل فرایند پاک کردن حساب کاربری خود، نیاز به دریافت پیامک (کد تخریب) از سمت سرورهای آی گپ دارید.

این کد به تلفن همراه شما ارسال می گردد که شما با وارد کردن آن به صورت دستی و سپس دکمه تأیید به مرحله بعد خواهید رفت.

در اینجا صفحه ی دیگری برای شما باز می شود و با پیامدهایی که با پاک کردن حساب کاربری روبرو خواهید شد را یادآور می شود. شما با انتخاب گزینه ی تأیید و حذف حساب کاربری، نسخه ی وب خود برای همیشه حذف می کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *