ترفندهای اتاق گفت وگو (گروه و کانال) در آی گپ

مهمترین مزیت نرم افزار پیام رسان آی­ گپ این است که شماره تلفن شما برای هیچ عضو دیگری نمایش داده نمی­ شود مگر آن­که وی پیش از این شماره تلفن شما را در لیست مخاطبین خود ذخیره داشته باشد.

در اتاق­ های گفت­ وگوی آی­ گپ (گروه و یا کانال)، همهٔ اعضا می­ توانند عضو جدید به اتاق وارد کنند مگر آن­که فرد یا افراد مورد نظر پیش­تر توسط مالک و یا مدیر (یا ناظران) از اتاق گفت­ وگو حذف شده باشند.

همهٔ اعضا می­ توانند تاریخچهٔ گفت ­وگوهای هر اتاق گف ت­وگو (گروه و یا کانال) را پاکسازی نمایند. در صورتی­که عضوی از گروه یا کانال تاریخچه گفت­ وگو را پاک کند، فقط برای وی پاکسازی شده و نمایش داده نمی­ شود ولی برای اعضای دیگر همچنان قابل مشاهده است.

در گروه­ ها، چه خصوصی و چه عمومی، همهٔ اعضا می­ توانند پیغام ارسال کنند؛ ولی در کانا­ل­ ها اعم از خصوصی یا عمومی فقط اعضای دارای دسترسی می توانند عمل ارسال پیام را انجام دهند.

همهٔ اعضا هر زمان که بخواهند می­ توانند از اتاق گفت­ وگو خارج شوند، اما امکان ترک برای مالکان اتاق­ های گفت­ وگوی عمومی (کانال و یا گروه) وجود ندارد.

در گروه ها چه خصوصی و چه عمومی، هر عضو می­ تواند تنها پیام خودش را ویرایش نماید؛ درعین حال هیچ عضوی اجازهٔ ویرایش پیام عضو دیگر را ندارد حتی اگر مالک آن گروه باشد.

اما در کانال­ ها، هر فرد می­تواند تنها پیام خود و یا پیام یک سطح پایین­ تر از خود را ویرایش کند؛ مثلاً مدیر (ادمین) می­ تواند پست ناظر را ویرایش کند ولی ناظر نمی­ تواند تغییری بر روی پست مدیر (ادمین) یا مالک کانال ایجاد نماید.

تغییر وضعیت یک اتاق گفت­ وگو (هم گروه و هم کانال) از حالت خصوصی به عمومی و بالعکس تنها توسط مالک آن اتاق گفت­ وگو امکان­ پذیر است.

اضافه و حذف آواتار، ویرایش نام اتاق گفت­ وگو و همچنین توضیحات آن تنها توسط مالک و یا ادمین انجام ­پذیر می­ باشد.

تفاوت های کلی میان اتاق های گفت وگوی خصوصی و عمومی:

در نرم­ افزار پیام­ رسان آی­ گپ، هر کاربر می­ تواند نهایتاً پنج اتاق گفت­وگوی عمومی (گروه­های عمومی و یا کانال­های عمومی) ایجاد کرده و مالک آن­ها باشد. (برای مثال: سه کانال عمومی و دو گروه عمومی)

ایجاد کانال و گروه خصوصی در آی­ گپ محدودیتی ندارد.

اگر فردی مالک گروه و یا کانال خصوصی باشد، می­تواند گروه و یا کانال خود را ترک نموده بدون آن که تغییری در وضعیت آن اتاق گفت­وگو صورت گیرد؛ و اعضای آن­ها می­توانند به فعالیت خود ادامه دهند. لازم به ذکر است؛ هر­گاه مالک به گروه و یا کانال ترک شده‌ٔ خود بازگردد، بار دیگر وضعیت مالکیت وی به حالت پیشین خود باز­می­ گردد و همچنان مالک باقی خواهد ماند.

در­حالی­که وضعیت مالکیت گروه و یا کانال خصوصی مطابق با توضیحات فوق است، ولی در مورد گروه­ ها و کانال­ های عمومی نم ی­توان چنین گفت. بلکه مالک گروه و یا کانال­های عمومی صرفاً می­تواند آن اتاق گفت وگو را تخریب و برای همیشه پاک نماید.

در اتاق­ های گفت­ وگوی عمومی (گروه عمومی و کانال عمومی) تنها مالک و ادمین قادر به مشاهدهٔ لیست اعضا هستند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *